Nauti MONTANARI E GRUZZA Pramigiano reggiano Bruna -juuston ainutlaatuisesta mausta, joka on kypsytetty 24 kuukautta poikkeuksellisen koostumuksen ja maun saavuttamiseksi. Pakattu kätevään 1 kg:n muotoon, se on ihanteellinen suosikkiresepteihisi tai maukkaaksi välipalaksi. Tuotettu maitotuotealan asiantuntijoiden toimesta.
Dermoten® Kookos-saippua on glyseriinipohjainen, läpinäkyvä saippua, joka sisältää kylmäpuristettua kookosöljyä (Cocos nucifera). Kookosöljy on arvokas öljy, jota käytetään usein ihon ja hiusten hoidossa. Se puhdistaa ihosi hellävaraisesti miellyttävällä ja eksoottisella tuoksullaan.
Dermoten® Kookos-saippua on dermatologisesti testattu.
Ainesosat: Aqua, Glyseriin, Natriumstearaatti, Propyleeniglykoli, Sorbitoli, Natriumlauraatti, Natriumlaureth-sulfaat, Natriumlaurylsulfaat, Parfum, Natriumkloridi, Steariinihappo, Lauriinihappo, Cocos Nucifera Oil, Pentanatriumpentetaatti, Tetranatriumetidronaatti, Kumariini, Limoneni, Heksylcinnamaali, Linalooli, Sitronellaali.
Käyttö: Voidaan käyttää aamulla ja illalla. Suositellaan käytettäväksi säännöllisesti.
Viite
9990000014781
Nämä 74 % kaakaota sisältävät tumma suklaa palat ovat täydellisiä jälkiruokien valmistamiseen. Tämä voimakas tumma suklaa, jossa on vähintään 74 % kaakaota, on herkullista ja helppo annostella ja punnita palojen muodossa. Se on täydellinen valmistettaessa jälkiruokia ja kakkuja, jotka vaativat korkeaa suklaan sisältöä (suklaakakku, kerma…)
Maistamisvinkit
Suklaa leivontaa varten.
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, suojassa valolta.
Ainesosat
Ruokosokeri*, kaakaomassa*, kaakaovoi*
*peräisin luomuviljelystä
10 % kapryylihappoa (C8), joka on peräisin kookoksesta, toisin kuin pitkän ketjun rasvahapot, MCT:t (keskiketjuiset triglyseridit) ohittavat ruoansulatuskanavan kokonaan ja menevät suoraan maksaan ketoaineiden tuotantoa varten. Sitä kutsutaan myös "rasvojen glukoosiksi". Kookoksessa on yksitoista erilaista rasvahappoa. Neljä niistä ovat MCT:t: kaproihappo (C6), kapryylihappo (C8), kapriinihappo (C10) ja lauriinihappo (C12). C12 on teknisesti ottaen MCT, mutta keho käsittelee sitä kuin pitkän ketjun rasvahappoa. Paaston tai paastoa jäljittelevän ruokavalion, kuten vähähiilihydraattisen tai keto-ruokavalion, aikana keho muuttuu kataboliseksi (hajoamiseksi) ja alkaa luonnollisesti tuottaa ketoaineita maksassa. Ketoaineita on kolme päätyyppiä. Ensiksi keho tuottaa asetoasetaattia (AcAc), sitten se muuttaa sen beetahydroksibutyraatiksi (BHB), ja kun BHB:tä on tarpeeksi, loput räjähtävät asetoniksi, jota hengitämme ulos tai virtsamme.
Puhdas hasselpähkinä: Erittäin rikas E-vitamiinissa
Makadamiaöljy: Rikas Omega 7:ssä (palmitoleiinihappo)
SKU: 5430002193014
Polyolit: 11,2 g
Energia: 441 Kcal, 1846 kJ
Kokonaisrasva: 39,8 g
Josta tyydyttynyttä rasvaa: 20,4 g
Hiilihydraatit: 17,4 g
Josta sokeria: 5 g*
Proteiini: 11,9 g
Suola: 0,0 g
Kuitu: 27,9 g
Luonnollinen makeutusaineyhdistelmä: Thaumatin, riboosi ja erytritoli
Cod. PRA 19
U/M Kg
LAATIKKO 2 Kg:lle
Kuvaus
Pehmeä Gianduia-kerma, joka on kääritty 58 % puhtaaseen tummaan suklaaseen ja koristeltu 32 % maitosuklaan langoilla.
Ritonka tumma suklaa - Minttu, puolukka 60 % kaakaopitoisuudella. Tumma bittersuklaa tarjoaa upean aromin ja hienovaraisen kukkaisen vivahteen. Länsi-Afrikasta peräisin olevista kaakaopavuista, jotka on hienostettu aromikkaalla mintulla ja puolukoilla, syntyy täydellinen pari.
Bittersuklaa sopii erinomaisesti voimakkaan viinin kanssa.
Ravintoarvot voivat vaihdella raaka-aineiden ja tuotantoprosessin mukaan.
Saattaa sisältää jälkiä maidosta ja pähkinöistä.
Säilytä kuivassa ja valolta suojattuna, mieluiten 12-20 °C lämpötilassa.
95g: Suklaalevy
LUONNOLLINEN ENERGIA- JA HERKKUPATUKKA 40g
Suunniteltu HELPPOA RAVINTOLLA:
Koostuu 100% luonnollisista ainesosista ilman keinotekoisia makuja ja luomua (BE-BIO-01 Certisys)
KIERRÄTETTY PAKKAUS HELPPOA AVAAMISTA VARTEN työntämällä patukan pohjasta
Brasilia on laaja ja äärimmäisen rikas ja monimuotoinen maa. Tässä tabletissa on käytetty kahta Brasilian viljelemää kaakaolajiketta: Criollo ja Forastero. Ne tuottavat tummaa suklaata, jossa on hallitsevia kuivattujen hedelmien makuja, täydentäen niitä kevyellä puumaisella ja kaakaomaisella vivahteella. Tämä suklaa ilmaisee kaikki arominsa niin yksin nautittuna kuin myös käytettynä resepteissäsi; mehevät kakut, brownie't tai suklaamousse ovat vain muutamia esimerkkejä jälkiruoista, joita tämä poikkeuksellinen suklaa nostaa uudelle tasolle.
Ainesosat
Kaakaopavut 56,28%, Ruokosokeri 36,57%, Kaakaovoi (Luomu) 6,86%, Auringonkukkaöljylecitiini 0,3%.
Allergeenit
Saattaa sisältää JÄLKIÄ MAITOA, MANDELIJA, HASSELNUTTEJA, SOIJAA, SESAMIA, jotka ovat ainesosia, joita käsitellään valmistusverstaassa.
Ravintoarvot (per 100g)
Energia 2358 kJ / 567 kcal; Rasvat 35,9 g, joista tyydyttyneet rasvahapot 20,3 g, Hiilihydraatit
Nettopaino: 100g
Parasta ennen: 12 kuukautta
Suklaa-sitruuna-gianduja bonbon 1130 g
Määrä laatikossa: 1
Minimimäärä tilaukselle: 1
Minimimäärän tilauksen tyyppi: Yksikkö laatikossa
Tuotenumero: BBC-9-P
Valmistusmaa: Ranska
Esitilaus: Kyllä
Myydyin: Ei
Personalisointi: Ei
Paino (lbs): 2.49
Pituus (tuumaa): 9.21
Leveys (tuumaa): 6.81
Korkeus (tuumaa): 2.76
Perinteiset Canistrelli-keksit, joissa on suklaapaloja, 350 g:n pussissa.
Nämä viipaloidut korsikalaiset keksit ilahduttavat makean ystäviä.
Paino: 350 g:n pussi
Ainesosat: Vehnäjauho, Sokeri, Auringonkukkaöljy, Munat, Aniksensiemenet 2%
Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna
Ravintosisältö: 100 g
Energia: 1953 kJ (465 kcal)
Rasvat: 18 g
Tyydyttyneet rasvahapot: 3,3 g
Hiilihydraatit: 69 g
joista Sokerit: 32 g
Proteiinit: 6 g
Suola: 0,68 g
Luonnollinen ja alkalisoitu
10/12% tai 20/22% rasvapitoisuus huippuluokan, sertifioiduista tuotantolaitoksista
Toimitukset sisäisen reseptisi vaatimusten mukaan
(Theobroma cacao -uutteet)
Historiallisesta osaamisestamme kaakaopapujen valinnassa (Norsunluurannikko, Venezuela jne.) kehitetään ja tuotetaan täydellisiä linjoja kaakaouutteita, joiden aromiprofiilit ja fysikaalis-kemialliset ominaisuudet vastaavat kunkin markkinan vaatimuksia. Tuottajien kanssa hankkimamme taidot mahdollistavat meille räätälöidyn vastauksen, joka on mukautettu asiakkaidemme projektien teknologisiin, sääntely- ja markkinointirajoitteisiin. Liukoisen liuottimen uuttaminen: kaakaon konkreetteja ja absoluuttisia uutteita.
Etyylialkoholin uuttaminen: kaakaon öljyresinät ja uutteet eri pitoisuuksilla.
Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: kaakaoinfuusiot.
Alkoholipitoisuus: kaakaon alkoholaatit.
Savon Extra Doux Parfumé Patchouly
KÄYTTÖ
Veden kanssa kosketuksessa saippua tuottaa pehmeää ja kevyttä vaahtoa, joka jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi.
NETTOPAINO
100 GRS
Sopii kaikille ihotyypeille
Saippua valmistettu käsityönä Villefranche-sur-merissä.
Ilman väriaineita.
Sisältää kanervan uutetta.
AINESOSALISTA
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vettä, parfum, calendula, palm kernel acid, glyseriini, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/uutteet kukka.
Suklaatehtaassamme olemme ylpeitä siitä, että valmistamme korkealaatuisen taskukokoisen tummaasuklaapatukan, jossa on maapähkinätäyte ilman lisättyä sokeria kaikille suklaan ystäville, jotka välttävät valkoisen sokerin käyttöä. Intohtimamme suklaaseen ylittää pelkän maun, sillä pyrimme luomaan ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen jokaisella suupalalla tätä tummaa suklaata. Se on keto- ja vegaaniystävällinen ja samalla vältämme kaiken haitallisen: EI SOIJAA, EI VÄRIAINEITA, EI KEMIALLISIA MAKEUTTAJIA, EI SÄILÖNTÄAINEITA, EI GMO:ta, EI GLUTEENIA, EI PALMUÖLJYÄ. Käytämme vain korkealaatuisimpia raaka-aineita varmistaaksemme, että suklaamme on paitsi herkullista myös terveellistä ja kestävää. Uskomme, että jokaisen tummaasuklaakokemuksen tulisi olla aistien hemmottelua, mutta ilman sokerin aiheuttamaa syyllisyyttä. Tekstuurista esillepanoon, huolehdimme jokaisesta yksityiskohdasta tarjotaksemme todella hemmottelevaa kokemusta.
Sula pallo Criollo-raaka-kaakaosta ja korkealaatuisista mausteista. Heti kun liuotat rapisevasti pakatun Criollo-pallon kuumaan nesteeseen, se muuttuu juomaksi, jossa on intensiivinen kaakaon maku ja pitkäkestoinen vaikutus.
16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista.
Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on.
Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0
Rasva (g / 100 g): 3,0
Proteiini (g / 100 g): 28
Energia (kcal): 160
Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä
Nettopaino (g): 30
Italialaiset aurinkokuivatut tomaatit. Yksi maukkaimmista tuotteista, jotka ovat jääneet meille Calabrian ja Apulian maatalousperinteestä. Ne kuivataan luonnollisesti auringossa ja niitä voidaan käyttää erilaisissa resepteissä. Ihanteellinen pakkaus 4 hengelle.